Σάββατο 24 Μαΐου 2014



ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 



Ο Γιώργος Νικολακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα.

Από μικρό παιδί ήθελε να γίνει επιχειρηματίας και σε ηλικία μόλις 22 ετών άνοιξε την δική του επιχείρηση στο κλάδο των καλλυντικών. Διατηρεί μέχρι και σήμερα κατάστημα σε κεντρικό σημείο του Αλίμου.
Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα έχει δημιουργήσει μια πολύ αξιόλογη καριέρα στον τομέα των πωλήσεων κατέχοντας σήμερα τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή σε γνωστή εταιρία Καλλυντικών.



Γύρω στα 20 του χρόνια ανακαλύπτει το έμφυτο ταλέντο του στην κιθάρα και το τραγούδι και αποφασίζει να κάνει σπουδές κλασικής κιθάρας και μαθήματα φωνητικής. Η αγάπη του για τη μουσική γίνεται πάθος που χωρίς και ο ίδιος να καταλάβει πώς, πού και γιατί, βρίσκεται να τραγουδάει και να παίζει επαγγελματικά.

Το καλοκαίρι του 1994 συνεργάζεται με συγκροτήματα σε δεξιώσεις, happening και συναυλίες έως το 2004 όπου και δημιουργεί το δικό του συγκρότημα με την ονομασία «Λαϊκές μνήμες». Το συγκρότημα ξεκινάει την πορεία του στο χώρο της νυχτερινής και όχι μόνο διασκέδασης συμμετέχοντας σε παραστάσεις τόσο στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το 2007 κάνοντας ακόμα ένα βήμα μπροστά παίζει μόνος του σε μουσικές σκηνές αποσπώντας θετικές κριτικές και δημιουργώντας το δικό του κοινό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται προτάσεις από επιχειρηματίες για συνεργασίες σεζόν.

Στις αρχές του 2012 νοιώθοντας πλέον ώριμος και με σημαντικές καλλιτεχνικές εμπειρίες παίρνει την απόφαση να συνθέσει τα πρώτα του τραγούδια. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται υπογράφοντας ο ίδιος τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.


Προχωράει δυναμικά και μας παρουσιάζει την νέα του δουλειά.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ




maria storck για το tempo-tempo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου