Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΦΕΛΟΠΕΤΡΑ. ''If you are adreamer ,a wisher,a liar,COME IN!! ''





ΝΕΦΕΛΟΠΕΤΡΑ
Συνέντευξη στη maria storck για το tempo-tempo.



Νεφέλη, τι ακριβώς είναι η ''Νεφελόπετρα;
Η NEFELOPETRA είναι ένα όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα  το 2009..Να ενώσουμε τις τέχνες.Τη μουσική,το χορό,το τραγούδι και τα εικαστικά σε μια μαγική συμφωνία.


Μίλησε μου για τους ρόλους των μελών της ομάδας.
Στο CIRCUS EXPLOSIVA ο κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί  βάση και του πραγματικού χαρακτήρα  και προσωπικότητας του κάθε καλλιτέχνη.Έχουμε τον SIR YES τον άψογο και πάντα ατσαλάκωτο πιανίστα μας,τη MRS FRAGILLE την πανέμορφη και σατινένια τραγουδίστριά μας με τη βαθιά και εκφραστική φωνή,τη SERPANTINA τη γυναίκα φίδι με την απίστευτη ελαστικότητα,τον PIERROT το συνθέτη-κιθαρίστα-ζογκλέρ και ακροβάτη,τη NELFI (αυτή είμαι εγώ)στις χορογραφίες ,το χορό και το βιολί,τον BANG JAY στα drums ,το NIRI στο τσέλο και το MEFOSTOFILIO που είναι ο cober μας -τραγουδάει και γράφει τους στίχους.



Τι κάνει τόσο ιδιαίτερη την δική σας παράσταση;
Η παράσταση CIRCUS EXPLOSIVA συγκεντρώνει απίστευτες μουσικές ,ακροβατικές και χορευτικές επιδώσεις χωρίς όμως να κρατάει το μοτίβο του τσίρκο.Τα νούμερα υπηρετούν μια ιστορία ,συνδέονται μεταξύ τους και αυτό που τα διέπει είναι μια κρυμμένη ιστορία-τις περισσότερες φορές δραματική.Η παράσταση χρειάστηκε 5 μήνες καθημερινής εργασίας για να κάνει την πρεμιέρα της πέρυσι το Γενάρη.Φέτος προσθέσαμε και αφαιρέσαμε νούμερα για να γίνει ακόμη πιο παθιασμένη και δυνατή.΄Ολες οι συνθέσεις μας είναι πρωτότυπες-μουσική,χορογραφίες,βίντεο προβολές,κείμενα,στίχοι,ιδέα,σκηνοθεσία,εκτός από ελάχιστες μουσικές διασκεύες.



 Είναι εύκολο να στηθεί μια τέτοιου είδους  παράσταση;
Η αλήθεια είναι ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να στηθεί μια τέτοια παράσταση με τόσες απαιτήσεις και νιώθουμε υπερήφανοι που το πετύχαμε και η ομάδα παρά τις δυσκολίες συνεχίζει ενωμένη και πιστή στην τέχνη της.


Τι είναι αυτό  που κατά τη γνώμη σου ενθουσιάζει περισσότερο τους θεατές;
Δεν κάνουμε εκπτώσεις και δίνουμε τα πάντα σε κάθε show.Αυτό που περισσότερο ενθουσιάζει το κοινό είναι πιστεύω το πάθος με το οποίο εκτελούνται τα νούμερα,είτε εναέρια είναι αυτά, είτε συγκινητικά κομμάτια.



Πόσο εύκολο η δύσκολο είναι να είσαι σε συνεχή επαφή με το κοινό;
Νομίζω η αφοσίωση είναι αυτό  που κέρδισε τον κόσμο πέρυσι ,σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη ,Κύθηρα.Είναι απολαυστικό να είσαι σε επαφή με το κοινό.Είναι ο λόγος που βρισκόμαστε στη σκηνή.Αυτός ο γοητευτικός διάλογος!


Θεωρείς  ότι το Ελληνικό κοινό είναι έτοιμο να δεχτεί αυτή την ιδιαίτερη παράσταση;
Το ελληνικό κοινό έχει αντιδράσει πολύ θετικά σε αυτό το καινούριο που παρουσιάζουμε.Ίσως να σοκάρεται στην αρχή γιατί το μακιγιάζ και τα κοστούμια έχουν αυτό το dark και απόκοσμο στοιχείο που το συναντάμε σε Νορβηγικούς μύθους,αλλά μπαίνει μέσα στις ιστορίες μας και γίνεται ένα με την παράσταση πολύ γρήγορα!



Που εμφανίζεστε αυτό το διάστημα;
Θα είμαστε στο EL CONVENTO DEL ARTE απο τις 11 Οκτώβρη και κάθε Σάββατο! Βιργινίας Μπενάκη 7 στο Μεταξουργείο στις 22.00.Για κρατήσεις στο 2105200602.



Πως μπορεί το κοινό να επικοινωνήσει μαζί σας;
Το κοινό μπορεί να κάνει like στη σελίδα nefelopetra στο facebook και να μας στείλει μήνυμα εκεί!



 Νεφέλη σ 'ευχαριστούμε πολύ.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη χορηγία επικοινωνίας και τη στήριξη!
If you are adreamer ,a wisher,a liar,COME IN!!

https://www.youtube.com/watch?v=LyQm3hLiOW8

maria storck για το tempo-tempo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου